torstai 4. huhtikuuta 2013

Onneksi apua on aina saatavilla

Pääsin vihdoin ja viimein tulppakirjastani ylitse, tai siis ohitse, tai siis sain sen luettua, ja sen jälkeen luku-urakka onkin sujunut aika sutjakkaasti. Pointin Facebook-sivulla on muuten tämänkin blogin linkki, ja kiitos vain kaikille sitä kautta vierailleille. :) Oli ihan hauska huomata, että tätäkin olivat jotkut kiinnostuneet käyneet vilkuilemassa. Koitan petrata kuvien kanssa jatkossa, varmasti saan enemmän kuvia nyt, kun täytyy ruveta tuottamaan visuaalista materiaalia, esitteitä ja sen sellaisia. Jonkinlaiset vinkkilappusten rupeamat sain jo tehtyäkin, mutten ole varma vastaavatko ne vaadittavaa tasoa. Ei kukaan muu siis minulta mitään vaadi, minä itse vain koitan lannistaa itseni liian korkeilla standardeilla.

Konkreettisesti tilanne ei juuri etene. Terhi Rannela vastasi sähköpostiini ja nyt - ainakin vielä toistaiseksi - vaikuttaa todella lupaavalta. Lisäksi sain värvättyä varsin graafisesti lahjakkaan ystävättäreni Anniina Korpelan auttamaan vinkkilistojen visuaalisen ilmeen luomisessa. Etukanteen tulee poika, joka heittää paperilennokin, ihan vain siis viivapiirros, ei mitään kovin glamouria tihkuvaa tai kimaltavaa tai muutakaan. Takakanteen tulisi sitten tyttö, joka nappaa lennokin. Kai tässä haetaan jonkinlaista yhtenäisyyden symboliikkaa tai jotakin. Siis että on aina joku, joka ymmärtää ja voi auttaa. Vaikka se sitten olisi kirja. Nyt pitäisi pikkuhiljaa ruveta kirjoittelemaan auki johonkin Ihan Oikeaan asiakirjaan noita kirjoja, kirjailijoita ja kuvauksia kirjoista. En vielä tiedä teenkö listat aiheen vai ikäryhmien mukaan, ikäryhmä vaikuttaisi fiksummalta kun ottaa huomioon kuinka eri tasoisia kirjoja jo tuossa kymmenisen kirjan laajuisessa otoksessa on.

Koitan päivittää tänne jonkinlaisen silmille helpomman kuvapostauksen kunhan vain pääsen tänään kotiin. Tai ehkä huomenna. Tai no, viikonloppuhan tulee ihan tässä kohta! :) Näin näitä hommia lykätään, kunnes huomataan, että jäljellä on suunnilleen 26 tuntia aikaa tai jotain, ja sitten tehdään itku kurkussa ja hiki päässä niin ettei ikinä ennen, tällainen viimetinkaan jättäjä kun olen! :D

- Saana

P.S. Ainiin, se HelMet-sivun päivitys... n_n''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti